Descoperă bucătăria tradițională
Descoperă bucătăria tradițională
Restaurantul Maria Rustic Resort vă oferă mai mult decât mâncăruri și preparate, redescoperă și reinventează o cultură autohtonă culinară aproape pierdută!În restaurantul Maria Rustic Resort, aproape toate legumele destinate mâncării sunt cultivate în grădinile noastre deschise, întinse pe o suprafața de 1,5 ha și în sere. Oaspeții complexului nostru vor putea să consume din toate acestea și mai mult, vor putea culege și/sau alege produsele pe care doresc să le consume.
Versatilitatea spațiului interior, dar și exterior - pe terasele restaurantului - cu vedere la lac, ne oferă posibilități diverse de amenajare, pentru cele mai sofisticate evenimente - petreceri private sau evenimente business.
Servicii oferite
Mic dejun
Bucătărie a La Carte
Evenimente
Petreceri private
Restaurant
Cu o capacitate de 50 locuri în restaurant, 12 locuri în patio și 100 locuri pe cele două terase ale restaurantului, acest ansamblu complex vă așteaptă să petreceți momente speciale!Meniul a la carte vă oferă posibilitatea de a savura și de a încerca gusturi și arome reinterpretate și reasezate, pierdute, inventate, toate la un loc, într-un mix surprinzător.
Specific românesc
Vă invităm să savurați alături de noi preparate tradiționale autentice.Preparate din carne porc Mangaliță: tobă, caltaboș, sângerete, cârnați, salam, jumări, șuncă, slănină. Preparate din legume/fructe: zacuscă, pastă picantă din gogoșari, murături diverse, varză murată, compoturi din cireșe, prune, pere, piersici ,dulceață din caise, zmeură, căpșuni, piersici, prune, măceșe, cireșe sălbatice, siropuri diverse. Pălincă. Pâine tradițională de casă.
Produse din gospodăria proprie
Sănătatea începe cu hrana de calitate!Creștem porci Mangaliță, o rasă traditională de porci, dar și găini, pui, rațe, gâște și pești. Avem livezi de măr, cireș și prun, pe dealurile noastre din imediata apropiere, întinse pe o suprafață de 70 ha.
Toate aceste facilități sunt puse la dispoziția oaspeților noștri pentru a crea un mediu sănătos, nepoluat, regenerant, bazându-ne cu dăruire pe rețetele din bucătăria noastră tradițională, plină de savoare și culoare, compusă din produse proaspete și ecologice.